Becker Beauty

Din kosmetolog i Holte

Forkæl dig selv med lækre behandlinger til ansigt og krop, der øger din velvære og forskønner dit udseende.

BOOK DIN TID

Ansigt

Ansigtsbehandlinger

Min passion er at give dig den ultimative følelse af selvforkælelse. Et sted, hvor tiden står stille og hvor luksus, velvære og afslapning er i fokus. Alle mine ansigtsbehandlinger skæddersys til din huds specifikke behov. Kun det bedste er godt nok til mine klienter, derfor bruger jeg det eksklusive mærke Exuviance, der med frugtsyre som hovedingrediens giver fantastiske og mærkbare resultater i huden allerede efter første behandling.

Voks

Voksbehandlinger

Bliv glat og hårfri i op til 4 uger med en voksbehandling. Hårene skal blot være min. 3-5 mm lange inden behandlingen. Jeg anvender voks fra det anerkendte mærke Lycon; et mærke, der kombinerer bivoks med aromaterapi, hvilket fjerner hårene skånsomt ved lave temperaturer. Samtidig er voksen meget effektiv og fjerner selv fine dunhår i ansigtet.

Krop

Kropsbehandlinger

Træk stikket fra hverdagen og forkæl dig selv med en lækker kropsbehandling. I mine kropsmassager anvender jeg DoTerras kraftfulde essentielle olier til at forkæle dine sanser og bringe dig helt ned i gear.

Bryn og vipper

Bryn og Vipper

Marker dit ansigt med flot formede bryn, der passer til dit ansigt. Få et velplejet udseende med flotte farvede bryn og vipper, selv når du ikke bærer makeup.

Manicure og pedicure

Manicure og Pedicure

Få den lækreste spaoplevelse for dine hænder og fødder med de effektive frugtsyrer fra Exuviance. Behandlingen afsluttes med en polering af neglene eller en negleforstærkende lak (uden farve).

Blog

Blog

Følg med på min blog og bliv klogere på hudpleje sammen med mig.

Webshop

Webshop

Besøg min webshop og bestil lækre produkter fra Exuviance og få leveret direkte til døren.